chorotaxia.gr, poleodomia.gr chorotaxia.gr, poleodomia.gr chorotaxia.gr, poleodomia.gr chorotaxia.gr, poleodomia.gr
 
 
 
 
Τα Νέα μας

23-01-2023 / Θέση εργασίας

Ζητείται από την DROMOS Consulting Μηχανικός Χωροταξίας για απασχόληση σε Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια. 3ετής τουλάχιστον εμπειρία σε συναφή θέματα θα αποτελέσει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων: hr@dromosnet.com

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6844044.


12-12-2022 / Θέσεις εργασίας

Ζητούνται μηχανικοί χωροταξίας, πολεοδομίας & ανάπτυξης για απασχόληση σε εκπόνηση μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και άλλων μελετών χωρικού αντικειμένου από τη σύμπραξη «Χωρομετρία Σύμβουλοι Μηχανικοί - Κωνσταντίνος Λαλένης».

Με δεδομένη την διασπορά των μελετών σ´ όλη την Ελλάδα, δεν υπάρχει αρχική δέσμευση για την έδρα ή τον τόπο εργασίας των υποψηφίων. 

Αποστολή βιογραφικώνklalenis@gmail.com 

Πληροφορίες:
Κωνσταντίνος Λαλένης
Δρ. Πολεοδόμος-Συγκοινωνιολόγος, Καθ. ΤΜΧΠΠΑ
τηλ. 6977 334175


07-12-2022 / Θέσεις ΣΕΜΠΧΠΑ για το Σχέδιο Νόμου με τίτλο "Σπίτι μου ..."

Ο ΣΕΜΠΧΠΑ συμμετείχε στη διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τίτλο «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία και άλλες διατάξεις», αποστέλλοντας κείμενο θέσεων-παρατηρήσεων.

Δείτε την επιστολή εδώ.


02-12-2022 / Θέση εργασίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Ζητείται μηχανικός χωροταξίας, πολεοδομίας & ανάπτυξης για πλήρη ή μερική απασχόληση σε εκπόνηση μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων για την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Περίοδος απασχόλησης: 8 - 15 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης.

Άμεση διαθεσιμότητα. Μισθός ανάλογα των προσόντων και της εμπειρίας.

Πληροφορίες:
Μανόλης Βερίγος
τηλ. 2810 286028
emverigos@geodev.gr


01-12-2022 / Πρόσκληση υποβολής άρθρων στο περιοδικό Planning Practice and Research

Το περιοδικό Planning Practice and Research πρόκειται να αφιερώσει ένα ειδικό τεύχος στην Ελλάδα, ειδικότερα σε θέματα σχεδιασμού του χώρου.

Αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Delft κ. Vincent Nadin και προσκεκλημένοι συντάκτες του ειδικού τεύχους ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ευάγγελος Ασπρογέρακας και ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΜΠ κ. Λουδοβίκος Κ. Βανσεχόβεν.

Δείτε την πρόσκληση υποβολής άρθρων εδώ.


10-11-2022 / Θέση εργασίας στην Αθήνα

Μελετητική εταιρεία στο Χαλάνδρι Αττικής αναζητά Μηχανικό Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Ανάπτυξης με άριστη γνώση GIS/CAD, ικανότητα διαχείρισης γεωχωρικών δεδομένων και συγγραφής κειμένων, για συμμετοχή στην εκπόνηση μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων.

Αποστολή βιογραφικών στο nrapti@gmail.com.


01-10-2022 / Στρογγυλό τραπέζι στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

Ο ΣΕΜΠΧΠΑ, με τη συμμετοχή της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Ανάπτυξης του ΤΕΕ διοργανώνει Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα "Ο μηχανικός χωροταξίας, πολεοδομίας και ανάπτυξης στην Ελλάδα και στον κόσμο", το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, ώρα 15.00 - 17.00 στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που θα διεξαχθεί στον Βόλο, στις εγκαταστάσεις του ΤΜΧΠΠΑ, στις 29/09/2022 - 02/10/2022.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Δείτε τα συνοπτικά βιογραφικά σημειώματα των συμμετεχόντων εδώ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και σε livestreaming στον σύνδεσμο: magnesianews.gr


20-09-2022 / Θέση εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Σύμβουλος Ανάπτυξης Δημόσιου Τομέα στην εταιρεία planO2, για τα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε περισσότερα εδώ.


06-09-2022 / Γνώμη ΣΕΜΠΧΠΑ επί της ΣΜΠΕ του ΕΠΣ για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ

Ο ΣΕΜΠΧΠΑ απέστειλε στο ΥΠΕΝ τη γνώμη του επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία "Ανδρέας Λεντάκης" στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ, εντός της Δ.Ε. Υμηττού του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Δείτε την επιστολή εδώ.


05-09-2022 / Αγγελία για θέσεις εργασίας

Αγγελίες για 3 θέσεις εργασίας, δύο Πολεοδόμων-Χωροτακτών και ενός Πολεοδόμου-Χωροτάκτη-GIS Expert στην εταιρεία Π. Γκοιμίσης & Συνεργάτες Α.Ε.

Δείτε περισσότερα εδώ.


10-08-2022 / Τοποθέτηση του Π.Τ. Κρήτης για τη ΣΜΠΕ του ΕΠΣ σε φερόμενη ιδιοκτησία της εταιρείας «ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ Α.Ε»

Το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης του ΣΕΜΠΧΠΑ απέστειλε στο ΥΠΕΝ τις απόψεις του στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.), σε φερόμενη ιδιοκτησία της εταιρείας «ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ Α.Ε», στη θέση Φαλάσαρνα, της Δ.Ε. Κισάμου Χανίων.

Δείτε την επιστολή εδώ.


Ανακοίνωση Ταμείου

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον Ταμία για να ενημερωθούν για τυχόν οφειλές τους.


Ενημέρωση Φορέων του Δημοσίου

Το ΔΣ παρακολουθεί συστηματικά την διαδικασία τροποποίησης των Οργανισμών, Φορέων του Δημοσίου, με σκοπό να διασφαλίσει την ενσωμάτωση θέσεων για του Μηχανικούς Χωροταξίας Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Προκειμένου να διευκολύνει την είσοδο στην αγορά εργασίας των μελών, το ΔΣ ενημερώνει σε περιοδική βάση τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α & Β βαθμού, σχετικά με το προφίλ, τις σπουδές και τις επαγγελματικές δεξιότητες του Μηχανικού Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.


Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας

Σχετικές ανακοινώσεις πραγματοποιούνται μέσω του Newsletter του Συλλόγου.

 
site created and hosted by